Westhoven 6C, 6042NV, Roermond

4G en 5G dataoplossingen zoals jij ze wilt


Q data solutions ondersteunt je overal met snelle en betrouwbare connectiviteit. Bij ons krijg je altijd vaste IP-adressen. Want een vast IP-adres is essentieel voor een veilige en stabiele verbinding met routers, beveiligingscamera’s, pinapparaten, alarmsystemen en andere apparatuur. Een vast IP-adres wijzigt vanzelfsprekend niet automatisch. Jouw essentiële apparaten blijven daardoor met elkaar communiceren. Altijd en overal. Zo bieden wij een uitmuntend, bedrijfszeker en stabiel netwerk met meer controle en extra veiligheid. Wij maken daarvoor gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Voor de derde maal op rij is dat het Beste mobiele netwerk van Nederland volgens het panel van Ookla®.

[Quote]

“KPN heeft aangekondigd dat zij per 22 februari 2023 stopt met de dienstverlening op koper op de eerste ruim 2 miljoen adressen waar nu ook al Fiber to the Home (FttH) beschikbaar is. Deze adressen zijn inmiddels al End of Sale.” Onze datakaarten bieden een perfect alternatief voor deze koperverbindingen.


Onze 4G en 5G connectivity solutions


4G back up

Een wereld zonder zakelijk internet is niet meer denkbaar. Betrouwbare dataverbindingen zijn daarbij essentieel. Valt jou primaire DSL-, Fiber- of Coax- verbinding uit, dan wil je direct kunnen terugvallen op een back-up oplossing. Q data solutions biedt die oplossing. Wij leveren betrouwbare en razendsnelle secundaire dataoplossingen als back-up naast je primaire verbinding. Zo weet je zeker dat je bedrijfsvoering nooit stilvalt.


Tijdelijk internet

Zoek je een tijdelijke connectiviteitsoplossing? Bijvoorbeeld voor een bouwproject, een evenement of andere locatie zonder vaste verbinding. Met een 4G of 5G oplossing van Q data solutions ben je dezelfde dag nog live, onafhankelijk van je locatie. Je hebt de keuze uit diverse grote databundels tot maar liefst 500GB. Onze bundels zijn geschikt voor elke type gebruik en organisatie. Ze bieden bovendien alle flexibiliteit die je nodig hebt.


Buitengebieden

Zelfs in Nederland zijn er anno 2022 nog plaatsen waar geen stabiel internet leverbaar is via de vaste infrastructuur. Dat zijn niet alleen afgelegen gebieden. Denk bijvoorbeeld ook aan de glastuinbouw in Brabant of aan de bloemenveiling in Zuid-Holland. Q data solutions biedt met grote 4G en 5G bundels voor dit soort locaties een uitstekende primaire verbinding. Stabiel, betrouwbaar en razendsnel.


Reguliere databehoefte

We zijn steeds meer en intensiever online. Onze behoefte aan betrouwbare connectiviteit met volop datacapaciteit wordt steeds groter. Veel moderne toepassingen en apparaten maken gebruik van mobiele data. Verbinding maken via een openbaar wifi netwerk is uit oogpunt van veiligheid, capaciteit en snelheid vaak geen optie. Q data solutions heeft hiervoor specifieke oplossingen. Veilig, stabiel en betrouwbaar met alle capaciteit die jij nodig hebt.


Beveiliging

Op de juiste wijze je netwerk en apparaten beveiligen is anno 2022 extreem belangrijk. Met onze fixed IP-adressen kun je op afstand devices beheren en beveiligen. Onder meer door met VPN tunnels te werken.

Inschijven
voor ons laatste nieuws