Westhoven 6C, 6042NV, Roermond

4G en 5G wireless connectivity


Hoogwaardige oplossingen voor Telecom & ICT partners

Q data solutions is dé Serviceprovider voor de zakelijke markt in Europa. Wij leveren aan onze Telecom & ICT partners wireless connectivity tegen concurrerende prijzen en met een uitstekende service. Dat doen we met 4G en 5G oplossingen op de beste mobiele netwerken van Europa.


The best experience of wireless connectivity

Een gebruiker of locatie dient altijd gegarandeerd en beveiligd online te zijn. Dat kan met Q data solutions. Wij bieden betrouwbare draadloze connectiviteit met de beste service en ervaring op elke denkbare locatie. De Q in onze naam staat voor Quality en Quantity:

  • Quality: Kwalitatief hoogwaardige 4G en 5G dataoplossingen met een vast IP adres dat altijd en overal werkt. Devices kunnen eenvoudig en beveiligd op afstand worden beheerd.
  • Quantity: Wij bieden databundels van 0GB tot 500GB. Zo groeien de abonnementen mee voor elke toepassing.

Word partner en bepaal zelf je marge

Bij ons heb je alle vrijheid om zelf te ondernemen en te bepalen hoe jij jouw dienst in de markt wilt zetten. Wij leveren de connectiviteit zonder looptijden. Jij bepaalt je eigen abonnementsvormen en marges. Ook heb je de mogelijkheid om één grote datapool op te bouwen. Daarbij kun je verschillende abonnementsvormen combineren.


Wij ondersteunen actief in business development

Heb je ondersteuning nodig? Wij denken écht met je mee en ondersteunen je bij het uitrollen van jouw business. Daarbij gaan we niet vertellen hoe je moet ondernemen. We helpen je wel om kansen te spotten en we triggeren je om te groeien op het juiste moment. En natuurlijk kun je altijd rekenen op onze uitstekende service.


Wij zijn nuchter, maar ook persoonlijk betrokken

Bij ons vind je geen grote investeerders die de koers bepalen. Wij zijn nuchtere ondernemers, met twee voeten op de grond en met een missie: Wij willen de beste ervaring bieden op het gebied van draadloze connectiviteit. Marktgerichte oplossingen, op een persoonlijke manier. Daarom denken we graag met je mee en gaan we door waar anderen stoppen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid is wat je van ons kunt verwachten.


Onze Kernwaarden
  • Kwaliteit
  • Servicegerichtheid
  • Doelgerichtheid
  • Toegankelijkheid
  • Enthousiasme

Inschijven
voor ons laatste nieuws